Objavljeno: 13. 9. 2017 in Vesti i događaji

Restart Akademija

Otvori galeriju

Posle uspešno realizovane InIn Akademije 2015. godine i Sales&Marketing Akademije 2016. godine, nastavljamo tradiciju i organizujemo Restart Akademiju po istom principu - OBUKA-SERTIFIKAT-POSAO!

Ako bi vam neko ponudio da potpuno besplatno dobijete ulaznicu za profesionalno bavljenje najpopularnijim zanimanjem danas, Informacionim Tehnologijama (IT), da li biste takvu ponudu prihvatili?

Sagina ponuda je upravo takva! Potpuno besplatno ćete steći znanje i zauzeti najbolju startnu poziciju na tržištu. Pruža vam se prilika da se upoznate sa konkretnim zadacima i uz asistenciju vrhunskih stručnjaka rešavate najkompleksnije zadatke iz ove oblasti.

Recimo i to da ćete ovladati tehnikama prve linije podrške korisnicima. Naprednim tehnikama održavaćete informacione sisteme korisnika daljinskim upravljanjem i po potrebi na licu mesta.

Vašu stručnost će dokumentovati sertifikat, a najbolji polaznici će dobiti praksu i zaposlenje u Sagi.

Kandidatima koji su završili srednju školu ili su studenti viših škola, koji imaju osnovno predznanje Windows okruženja, kompjuterskog hardvera, internet tehnologija, osnovnih IT pojmova, širom su otvorena vrata Restart Akademije. Prednost sledi kandidatima koji imaju srednji nivo znanja engleskog jezika i vozačku dozvolu B kategorije.

Jel OK ponuda? Naravno da jeste, zato pošalji svoj CV do 24. septembra na hr@saga.rs

Više informacija o Sagi i o agendi Restart Akademije možeš da pročitaš na linku www.saga.rs/restart-akademija

Da li imate neka pitanja? Kontaktirajte nas