Objavljeno: 28. 6. 2017 in Vesti i događaji

Podržali smo BELhospice humanitarni turnir u malom fudbalu

Otvori galeriju

Već tradicionalno podržavamo BELhospice humanitarni turnir u malom fudbalu. Ovaj turnir se organizovao sa ciljem da se sakupe sredstava za rad BELhospice centra na zbrinjavanju pacijenata obolelih od raka.

Zahvaljujući učešću naše kompanije, kao i drugih kompanija učesnica sakupljeno je 17.500 EUR koji će biti upotrebljeni za pružanje besplatnog palijativnog zbrinjavanja onkološkim pacijentima u odmaklim fazama bolesti. Ova sredstva biće dovoljna da pokriju troškove 700 poseta multidisciplinarnog tima BELhospice centra.

U želji da pomognu ovoj humanitarnoj akciji ove godine svoje prisustvo potvrdilo je preko 15 kompanija. Njihovi fudbalski timovi, sastavljeni od zaposlenih, odmirili su snage na terenu u borbi za BELhospice pehar. Turnir je održan u Sportskom centru FSS gde je takmičare bodrio veliki broj navijača.

Naši momci su pokazali zavidnu borbenost i znanje, i uspešno su prošli grupnu fazu ovog turnira. Nažalost, posle velike borbe u četvrtfinalu poklekli su i izgubili od odlične ekipe Dental Plaze. Ono što je najbitnije, naša ekipa se odlično provela na turniru i imala zaista lep dan.

Da li imate neka pitanja? Kontaktirajte nas