Objavljeno: 6. 11. 2018 in Vesti i događaji

Weaver na Corporate Innovation Conference

Otvori galeriju

Na konferenciji koju je organizovao ICT Hub u saradnji sa USAID-om, predstavili smo našu inovaciju, notifikacionu platformu Weaver, kao i REA (Raiffeisen Electronic Assistant) case study.

Konferencija za korporativne inovacije je centralni godišnji događaj i mesto susreta svih koji se u Srbiji bave korporativnim inovacijama. Slogan ovogodišnje Konferencije je "Inovacije za biznis", koji šalje jasnu poruku svim firmama i pojedincima koji žele da transformišu inovativni biznis u merljive poslovne rezultate. Corporate Innovation Conference je jednodnevna konferencija u organizaciji ICT Hub-a, održana u BelExpo centru 30.oktobra.

Na Saginom štandu predstavili smo notifikacionu platformu Weaver, koja je animirala posetioce svojim chatbot modulom i naročito svojim naprednim funkcijama, što je komparativna prednost u odnosu na konkurentska rešenja. Komercijalna strana chatbota se već duže vreme može videti kroz usluge koje pruža REA (Raiffeisen Electronic Assistant). REA je za prvih šest meseci obradila 350.000 upita, što je itekako parametar za pohvalu. Najčešća postavljena pitanja u tom periodu su bila aktiviranje / blokiranje bankarske kartice, stanja kupca na računu i vrste kredita raspoloživih u banci.

To je ujedno i bila tema koju su Nebojša Bjelotomić i Nebojša Jovanović iz Raiffeisen banke, predstavili kao uspešnu studiju slučaja na glavnoj bini.

Da li imate neka pitanja? Kontaktirajte nas