WAGAmarket omogućava da upravljate željama svoijh potrošača i da ih učinite opipljivim. Mi se brinemo da od početka do kraja ne izgube kontakt!

WAGAmarket enables you to manage your consumers’ desires and make them tangible. We make sure you don’t lose contact- from start to finish!

  • Aktivnosti pre prodaje: Lansirajte, ciljajte, optimizujte i pratite svoje promotivne aktivnosti kako biste ostvarili kvalitetne potencijalne klijente.
  • Online prodavnica: Preusmerite svoje poslovanje online, proširite svoj portfolio uslugama svojih partnera integrišite ih sa vašim postojećim CRM i finansijskim sistemima.  
  • Post-prodajna briga o korisnicima: učinite da korisnici budu zadovoljni. Povećajte prodaju sa grupisanim, unakrsnim i dodatnim prodajnim aktivnostima. Izgradite sisteme lojalnosti za svoje korisnike.  

WAGAmarket je usluga posredovanja u oblaku koja stvara značajan tok prihoda u budućnosti. Rešenje proširuje portfolio proizvoda i usluga naših klijenata izvan njihovih osnovnih ponuda i pruža im mogućnost da brže povećavaju bazu svojih korisnika. WAGAmarket je posebno dizajniran da smanji obim potrebne integracije pružajući potpunu kontrolu nad procesom i informacionim tokovima.

  • Ogroman i sveobuhvatan katalog proizvoda i usluga
  • Usluge trećih lica koje dopunjuju osnovni katalog delatnosti
  • Usluge koje su definisane u katalogu mogu da se koriste za dodelu, naplatu i upravljanje incidentima  

WAGAarket je razvijen u skladu sa glavnim trendovima u veb/SaaS zajednici i može da se ponudi na dva načina: kao hostovano rešenje gde mi preuzimamo odgovornost za razvoj i rad rešenja, ili kao standardno lokalno rešenje.

Da li imate neka pitanja? Kontaktirajte nas