Sistem za pronalazak rešenja

New Frontier Group nudi širok portoflio rešenja, servisa i proizvoda u svim industrijama.

Sve informacije koje vas interesuju možete da pronađete ovde.

  • 01 Vaši interesi
  • 02 Industrija
  • 03 Segment
  • 04 Poslovna pozadina
  • 05 Rezultati

Koje industrije vas interesuju?

Morate da odaberete najmanje jednu ili najviše tri opcije.

U kom segmentu vašeg poslovanja vam je potreba podrška?

Morate da odaberete najmanje jednu ili najviše tri opcije.

U kojoj oblasti poslujete?

Morate da odaberete jednu opciju.

Vaši rezultati:

Prikaži više rezultata

Nema pronađenih rezultata

Nismo pronašli ni jedan rezultat na osnovu informacija koje ste nam dostavili. Ipak, možete ponovo da pokrenete Sistem za pronalazak rešenja ili da pogledate ceo naš portfolio putem linkova koji se nalaze ispod.

Kontaktirajte nas

Pregled

01

Inoviranje poslovanja sopstvenim IT rešenjima

Kombinujući naše dugogodišnje iskustvo na ICT tržištu sa našom dubokom posvećenošću inovacijama, stvorili smo okvir sastavljen od rešenja i usluga koje pomažu kompanijama da se pokrenu u pravcu povezanog i društvenog digitalnog sveta zasnovanog na cloud rešenjima i saradnji. Mi našim klijentima pomažemo da kroz inovacije stvore nove izvore prihoda.

02

Portfolio servisa

S izazovima današnjeg sveta menjaju se potrebe za IT-jem. Kompanije traže inovativnog i pouzdanog partnera za rešavanje ovih izazova i odgovaranje na njihove zahteve uz istovremeno kreiranje poslovne vrednosti. Naš tim koji se bavi konsaltingom i uslugama isporučuje znanje i sredstva za dizajniranje, razvoj, implementaciju i upravljanje fleksibilnim IT okruženjem.

03

Globalni portfolio rešenja

Tokom poslednjih godina razvili smo snažne mogućnosti da pomognemo našim klijentima u razvijanju novih poslovnih modela za digitalnu ekonomiju, kombinujući sposobnosti za poslovno modeliranje, ekspertizu u globalnim i lokalnim trendovima digitalizacije i praktično iskustvo u realizaciji ICT projekata.

Pružanje konsultanskih usluga na polju digitalne transformacije predstavlja prvi korak za naše klijente i, naravno, podrazumeva dublje angažovanje u vezi sa poslovnim modelima. U kasnijim fazama podrazumevaju ICT projekti za adaptiranje postojeće ICT infrastrukture, za zaštitu digitalnog poslovanja od cyber kriminala i za adaptiranje korporativnih IT aplikacija kao što su ERP, CRM, HR sistemi u skladu sa poslovnim potrebama digitalne ekonomije.

Da li imate neka pitanja? Kontaktirajte nas