Šta je to Office 365?

01

Šta je to Office 365? Po čemu se razlikuje od tradicionalnog Office paketa?

Office 365. „Office 365“ se odnosi na planove pretplate koji obuhvataju pristup Office programima i druge usluge za produktivnost koje su omogućene preko interneta (usluge u oblaku). Office 365 obuhvata planove za korišćenje kod kuće i za preduzeća. Saznajte više o usluzi Office 365 za korišćenje kod kuće. Office 365 planovi za preduzeća obuhvataju usluge kao što su veb konferencije pomoću programa Skype za posao i Exchange Online hostovana e-pošta za preduzeća, kao i dodatni prostor za skladištenje na mreži uz OneDrive for Business.

Office 365 predstavlja najpovoljnije rešenje koje Microsoft nudi za licenciranje proizvoda na godišnjem/mesečnom nivou. U okviru naprednijih paketa, možete zajedno licencirati Office 2016 i servise za produktivniji rad.

Bez brige, investiranjem u Office 365 plaćate licence na raspolaganju vam je plaćanje na mesečnom ili godišnjem nivou. Dakle, niste u obavezi da produžite pretplatu i imate mogućnost povećanja ili smanjenaja broja potrebnih licenci.

Office 365 licenca se vezuje za korisnika. U slučaju promene delatnosti i potrebe za naprednijim Office aplikacijama, možete prekinuti postojeću pretplatu i opredeliti se za verziju koja zadovoljava Vaše potrebe. Plaćate koliko koristite, odnosno koliko Vam treba.

Office 365 je fleksibilno rešenje. Ukoliko se broj zaposlenih smanji, a vi procenite da se neće povećavati, možete smanjiti broj licenci – platite onoliko koliko koristite. Ako ipak zaposlite nove ljude, možete dokupiti licence za broj koji vam je potreban.

Office 365 se licencira po korisniku na godišnjem ili mesečnom nivou. Svaki korisnik ima pravo da instalira Office aplikacije na dodatne uređaje koje samo on koristi - računare (desktop i/ili laptop), tablete i telefone. 

Office 365 podržava različite operativne sisteme i različite platforme: Bilo da ste IOS, Windows, Android korisnik, imaćete isto iskustvo.

Office 365 predstavlja skup alata tj aplikacija koje pospešuju produktivnost. Za skoro istu sumu novca koju izdvajate za godišnju pretplatu na Office Pro Plus kroz OVS (Open Value Subscription), prelaskom na Office 365 dobijate dodatno napredne poslovne servise: SharePoint Online zajedno sa Yammer-om i OneDrive for Business,

Exchange Online, Skype for Business koji vam daju bolji pregled o dostupnosti ljudi, poboljšavaju komunikaciju i saradnju, omogućavaju bolje upravljanje dokumentima, omogućavaju da bolje pratite poslovne procese i sarađujete u svojoj organizaciji.

Da li imate neka pitanja? Kontaktirajte nas